Route

De tweede editie van "Een Feest voor Sinterklaas" zal wederom plaatsvinden in het Chassé Theater in Breda. Onderstaand vindt u de routebeschrijving naar dit theater.

 

Adres:

Claudius Prinsenlaan 8
4811 DK Breda

 

Routekaartje_Chassé

 

Per auto
Het Chassé Theater ligt in hartje Breda en is eenvoudig te bereiken per auto door het volgen van de gele informatieborden. Rond het Chassé Theater is voldoende parkeergelegenheid. Op koopavonden (elke donderdag) en koopzondagen is het erg druk, u kunt op deze dagen kiezen voor de Parkeerservice die het Chassé Theater aanbiedt. Voor rolstoelgebruikers zijn er speciale parkeerplaatsen naast het theater.

 

Per fiets
Het Chassé Theater heeft een onbewaakte (gratis) fietsenstalling gelegen aan de zijkant van het theater. Bewaakte (gratis) fietsenstalling op loopafstand: Oude Vest 27. Openingstijden: maandag t/m woensdag geopend tot 01.00 uur, donderdag t/m zaterdag geopend tot 03.30 uur en zondag geopend tot 01.00 uur.

 

Per openbaar vervoer
Het Chassé Theater ligt op tien minuten loopafstand van Station NS. Aan de halte Claudius Prinsenlaan (= Stadskantoor) stoppen de volgende buslijnen: Veolia stadsdienst lijn 8 (Ypelaar), 11 (Bavel) en 12 (Nieuw Wolfslaar), streekbus lijn 10 (richting Oosterhout), en 131 (richting Tilburg). Vertrektijd laatste treinen: richting Tilburg/Den Bosch 00.23 uur, Eindhoven/Venlo 23.51, Rotterdam 00.20 uur, Etten-Leur/Roosendaal 00.57 uur. In de nachten van donderdag op vrijdag, van vrijdag op zaterdag en van zaterdag op zondag rijden ook eenmaal per uur Nachtnettreinen. www.ns.nl www.9292ov.nl.

 

Te voet vanaf station
U gaat vanuit de stationshal in de richting van de Willemstraat. Na de stoplichten/rivier, gaat u rechtdoor het park in, daar houdt u links aan en bij het verlaten van het park, gaat u rechts. Bij het einde van de T-kruising, gaat u links. Aan de rechterkant ziet u het Chassé Theater.